Oyun indirme,oyun içeriği sitemize hoş geldiniz!(welcome to our download site,enjoy!)

İstediğiniz gibi sitemizde gezin,oyun indirin,her hafta, her gün bu site güncellenir.Sitemize giren herkese teşekkür ederim.(download games.Thanks for coming to my blog.Enjoy!)

22 Temmuz 2010 Perşembe

GTA San Andreas için daha fazla bilgi ve indirmek(4gb!)(download and play GTA san andreas!)
























Şimdi de bu oyunun grafiklerini ve özelliklerini görmeniz için size bazı fotoğraflar veriyorum:

(SOME photos):

















Eğer bu oyunu yüklediyseniz ve sevdi iseniz sizin çok daha eğleneceğinizi üşündüğüm başka bir şey de var!Bu oyunu internetten oynayabilirsiniz!Bu oyunu başkalarıyla oynayabileceğininz binlerce server var!Arkadaşlarınızla ya da başkaları ile oyunda çeteler kurabileceğininz, çeşitli catışma serverlerinde doya doya eğlenebileceğiniz, bazı serverlerde kendi haritalarınızı oluşturabileceğiniz,arabalar yaratabileceğinizi biliyor muydunuz?


GTA SAN ANDREAS VE MULTİPLAYER İNİ İNDİRMEK (DOWNLOAD sanandreasmultiplayer)


(virüssüz)virüslerden nefret ederim.


Bu GTA san andreas (single playeri)orjinali! nası indirilir?Hmmm.şu linklere girerek yükle!müzikler vb içinde! orjinal!http://www.megaupload.com/?d=8fhuh3uh http://www.megaupload.com/?d=i1ol4y0q http://www.megaupload.com/?d=zgtmxz93 http://www.megaupload.com/?d=rr1gae24 4 PARÇA ŞEKLİNDE YÜKLENDİĞİ İÇİN 4 LİNK VARDIR!(4 lınks)
(DOWNLOADİNG GTA SAN ANDREAS)(PLEASE RESET YOUR MODEM FOR NO-WAİT ON SİTE sorry,bad english.)

www.sa-mp.com'dan bu oyunun daa demin anlattığım multiplayerine ulaşabilirsiniz! Bu siteden bu programı yükleyin.Ve setup'ını yapın.Oyun kullanımınıza hazııır. :)


GÖREV YAPMAYA VE ÖLDÜRMEYE HAZIR OLUN!!!!!!!!!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sitede ara